06-20426977
info@theblackpage.nl

Vrijdag 28 oktober 2022 Jam A-Go GO Leerdam

In Stadspodium GO in Leerdam is er vrijdagavond 28 oktober Jam A-Go-Go. De eerste van hopelijk een serie muzikale sessies. Zing je of speel je een instrument? Kom dan meedoen. Drumstel, versterkers en microfoons zijn aanwezig: je hoeft dus alleen je instrument mee te nemen. Wil je alleen komen kijken en luisteren, ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Spontaan met anderenmuziek maken is leuk, altijd uitdagend en leerzaam. En dat geldt niet alleen voor ervaren muzikanten, maar zeker voor beginnende of jonge instrumentalisten en zangers die nog niet in een bandje spelen. Het is al enige tijd geleden dat popmuzikanten in Leerdam konden jammen. Een aantal van hen vindt dit een gemis.Vandaar dat zij contact hebben gezocht met Stadspodium Go en Popschool Leerdam,waar het initiatief enthousiast werd ontvangen. Resultaat: de try-out van Jam A-Go-go. Wordt het een leuke avond, komt er in 2023 een regelmatig vervolg.

Hoe gaat het in zijn werk?

Regioband The Black Page zal de opening verzorgen om het ijs te breken. Daarna kan de sessie losbarsten. Aanmelden hiervoor is niet noodzakelijk, je kunt gewoon binnenlopen. Heb je al een idee wat je wil gaan doen of wil je met vrienden samen spelen, kun je dat van tevoren melden. Stuur een mailtje met als onderwerp Jam A-Go-Go naar info@theblackpage.nl