06-20426977
info@theblackpage.nl

2023 Succesvol eerste jaar van Jam A-Go-Go bij stadspodium GO in Leerdam.

In samenwerking met Stadspodium GO in Leerdam is er vrijdagavond 8 december 2023 weer een Jam A-Go-Go.
Na een serie van zeer gezellige en gewaardeerde muzikale jamsessies gedurende heel 2023, mogen we spreken van een geslaagde opzet!.

Spontaan met anderen muziek maken is leuk, altijd uitdagend en leerzaam. En dat geldt niet alleen voor ervaren muzikanten, maar zeker voor beginnende of jonge instrumentalisten en zangers die nog niet in een bandje spelen. Het is al enige tijd geleden dat popmuzikanten in Leerdam konden jammen. Een aantal van hen vindt dit een gemis. Vandaar dat zij contact hebben gezocht met Stadspodium Go en Popschool Leerdam, waar het initiatief enthousiast werd ontvangen.

Ook in 2024 zullen er weer met regelmaat jamsessies worden gehouden, dus houd onze Facebook pagina in de gaten waar we de nieuw datum altijd weer zullen delen. De volgende is dus 8 december 2023!

Zing je of speel je een instrument? Kom dan meedoen. Drumstel, versterkers en microfoons zijn aanwezig: je hoeft dus alleen je instrument mee te nemen. Wil je alleen komen kijken en luisteren, ben je natuurlijk ook van harte welkom.

Hoe gaat het in zijn werk?

Regioband The Black Page zal de opening verzorgen om het ijs te breken. Daarna kan de sessie losbarsten. Aanmelden hiervoor is niet noodzakelijk, je kunt gewoon binnenlopen. Heb je al een idee wat je wil gaan doen of wil je met vrienden samen spelen, kun je dat van tevoren melden. Stuur een mailtje met als onderwerp Jam A-Go-Go naar info@theblackpage.nl