06-20426977
info@theblackpage.nl

JAM A GO GO

Spontaan met anderen muziek maken is leuk, altijd uitdagend en leerzaam.

En dat geldt niet alleen voor ervaren muzikanten, maar zeker voor beginnende of jonge instrumentalisten en zangers die nog niet in een bandje spelen. Het is al enige tijd geleden dat popmuzikanten in Leerdam konden jammen. Een aantal van hen vindt dit een gemis. Vandaar dat zij contact hebben gezocht met Stadspodium Go en Popschool Leerdam, waar het initiatief enthousiast werd ontvangen. Op hun beurt hebben zij contact gezocht met The Black Page of wij als band daar ook onze medewerking aan willen geven.Als muzikanten van een zekere leeftijd, weten wij als geen ander hoe goed het is voor je muzikale ontwikkeling om ervaring op te doen met andere muzikanten. Wij hoefden dan ook niet lang na te denken om onze medewerking hieraan te verlenen.

De echte muziekliefhebber wil maar 1 ding en dat is muziek maken. Soms met muzikanten van gelijkwaardig niveau en soms van een hoger of lager niveau. Soms met dezelfde muziek smaak en soms met een andere muzieksmaak.

Feitelijk doet dat er niet toe. Je leert van elkaar en maakt met elkaar muziek en geniet ervan als anderen muziek maken!

Vanaf 2023 organiseren wij samen met Stadspodium GO 1 keer per kwartaal een jamsessie. Hierbij openen wij met een paar nummers, waarna JIJ het kan overnemen.

Van jong tot oud, beginnend of gevorderd!

Zing je of speel je een instrument? Kom dan meedoen. Drumstel, versterkers en microfoons zijn aanwezig: je hoeft dus alleen je instrument mee te nemen.

Wil je een speciaal liedje spelen of zingen of een paar liedjes met je eigen band spelen (Max 3), dan kan je dat vooraf even naar ons mailen. Dan kunnen we kijken of we dit kunnen begeleiden of inpassen.


Kijk voor inspiratie even op Spotify voor een lijst met liedjes bijhouden waar we ook uit kunnen putten.

Wil je alleen komen kijken en luisteren, ben je natuurlijk ook van harte welkom!


Volg JAM A GO GO ook gelijk even op Facebook voor meer informatie en foto’s of filmpjes van eerdere sessies.

Kijk voor de volgende jamsessie in het evenementen overzicht van GO en zie gelijk de vele andere leuke evenementen die er het hele jaar door plaatsvinden.

Aanmelden voor JAM A GO GO is niet noodzakelijk, je kunt gewoon binnenlopen. Heb je al een idee wat je wil gaan doen of wil je met vrienden samen spelen, kun je dat van tevoren melden. Stuur een mailtje met als onderwerp Jam A-Go-Go naar info@theblackpage.nl